Web Analytics Made Easy - Statcounter

جامعه > آسیب‌ها - شهردار منطقه 16 تهران در نشست خبری با اصحاب رسانه اعلام کرد اقداماتی که قبلا برای ساماندهی معتادان در محله هرندی انجام شده، باعث شد تا معتادان متجاهر به محلات جنوبی‌تر از جمله اطراف ترمینال جنوب بروند و هر روز به تعداد آنها اضافه می‌شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، جلسه هادی زبده، شهردار منطقه 16 تهران در نشست با خبرنگاران اعلام کرد معتادان به اطراف ترمینال جنوب هجوم آورده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته او ساماندهی محله هرندی (دروازه غار) باعث شده تا آسیب های اجتماعی در منطقه تشدید شود.

به گفته زبده، عامل تشدید کننده آسیب ها در منطقه 16، ساماندهی محله هرندی در منطقه 12 بود که موجب سرریز معتادان متجاهر به منطقه 16 شد.
شهردار این بخش از تهران توضیح داد: معتادان متجاهر، مکانهای امنی را در شمال منطقه 16 (اطراف ترمینال جنوب) یافته و مامن های زیادی برای خود پیدا کرده اند و باعث مشکلاتی برای اهالی شده است. الان این وضعیت موجب نگرانی ما شده است.

او درباره افزایش آسیب های اجتماعی در جنوب تهران گفت: در حال حاضر تعداد معتادان متجاهری که در معابر مشاهده می شوند قابل توجه است و روز به روز هم زیاد می شوند. مسئولان متولی امر باید به کمک شهرداری بیایند تا امکان حل این مشکلات فراهم شود، بر اساس قانون، مسئولیت جمع آوری معتادان متجاهر بر عهده شهرداری نیست. اگر ما معتادی را ببریم و جایی اسکان دهیم، مسئولیت قضایی برای ما دارد چون اذن قضایی نداریم.
زبده در ادامه سخنانش به حضور بخش خصوصی در زمینه ترک اعتیاد و نگهداری از معتادان اشاره کرد و گفت: یکی دیگر از بحثهای مهم ما، انتقال ترمینال جنوب به مکان دیگری است. انتقال ترمینال جنوب بحث گسترده ای دارد که مدنظر شهرداری بود به بیرون از محدوده شهری منتقل شود. در نظر ما این است ترمینال جنوب به جوار راه آهن منتقل شود. پیشنهاد خام فعلی، در حال بررسی کارشناسی است.

راه آهن و فضای بی دفاع شهری
زبده درباره مشکلاتی که حریم خط آهن در جنوب تهران ایجاد کرده و باعث شده این حریم تبدیل به فضای بی دفاع شهری و آسیب خبر شود، گفت: ایستگاه مرکزی راه آهن 175 هکتار از سطح تهران را اشغال کرده است. همچنین خط آهن تهران-مشهد 35 متر عرض دارد که دو طرف آن دیوار کشیده شده و 30 متر هم حریم دارد. بخشی از این حریم را شهرداری پول داده و برای ایجاد مسیر خیابان و خدمات شهری تملک کرده است. اخیرا راه آهن اعلام کرده است این 30 متر متعلق به ادارات خدمات عمومی مانند آب و برق و گاز است. یعنی شهرداری پولی را بابت تملک این حریم پرداخته است ولی قانون اجازه نمی دهد شهرداری از این حریم استفاده کند. مشکل اینجاست این حریم تبدیل به جایگاهی برای آسیب های اجتماعی شده است. تدبیر مدیریتی حکم می کند این مساله را تعیین تکلیف کنیم.
او در بخش دیگری از سخنانش گفت: حدود 40 هکتار از بوستانهای جنوب تهران به دلیل عبور کابل برق فشار قوی از انتفاع خارج شده است. اقداماتی برای تغییر مسیر کابل ها انجام شده است و حدود 300 میلیارد تومان هزینه جابجایی دکل ها مطرح است. وزارت نیرو می گوید توان تغییر مسیر کابل برق را ندارد ولی ما مستمرا پیگیر این مسئله هستیم.


23145

 

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۰۶۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی کودکان گل فروش اطراف بهشت زهرا / فعالیت پیک موتوری برقی در بازار تهران

به گزارش صدای ایران از ایرنا، حسین اخگر پور روز جمعه اظهار کرد: با توجه به اینکه مسیر شهید هاشمی از بزرگراه‌های پر تردد و از مسیر‌های منتهی به بهشت زهرا (س) محسوب می‌شود اغلب کودکان کار در حاشیه این مسیر و در غرفه‌ها مشغول فروش گل هستند.

وی ادامه داد: به منظور جلوگیری از سوء استفاده از کودکان، احتمال خطر تصادف آنها و ایمنی ترافیکی در حاشیه بزرگراه در قالب طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ۶۳ کودک مشغول به کار در غرفه‌ها توسط مددکاران سازمان بهزیستی جذب و به منظور ساماندهی جمع آوری شدند.

به گفته این مسوول، شناسایی سر شبکه‌های به کارگیری کودکان در حاشیه این محور و بهشت زهرا (س) در دستور کار قرار دارد.

پیک موتوری برقی در محدوده بازار تهران آغاز به کار می‌کند

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه ۱۲ گفت: در راستای حفظ محیط زیست و تشویق شهروندان به استفاده از وسایل نقلیه برقی و پاک، پیک موتوری برقی جایگزین موتور‌ها با سوخت فسیلی در محدوده بازار تهران می‌شود.

زینب عبادی اظهار کرد: طبق مصوبه شورای ترافیک شهر تهران ورود هرگونه وسیله موتوری با سوخت فسیلی به داخل محدوده بازار ممنون است و به موتورسواران مجوز یا کارت ورود به محدوده داده می‌شود و موتور‌های بدون مجوز ضبط و به پارکینگ منتقل خواهند شد.

وی ادامه داد: طبق این مصوبه باید در راستای تشویق شهروندان به استفاده از موتور‌های برقی تسهیلات ویژه‌ای برای این افراد مانند ورود به محدوده بازار بدون مجوز در نظر گرفته شده است.



عبادی افزود: با توجه به جمعیت شناور روزانه بازار بیش از ۲ میلیون نفر و جلوگیری از آلودگی هوا و حفظ سلامتی شهروندان، استفاده از پیک موتوری برقی به جای موتور‌های فسیلی برای جابه جایی بار اصناف در محدوده بازار در نظر گرفته شده که به زودی این طرح اجرایی خواهد شد.

وی گفت: این موتور‌ها با استفاده از باتری شارژی تا ۹۰ کیلومتر قادر به حرکت خواهند بود که در کیوسک‌های در نظر گرفته شده می‌توانند پس از ۹۰ کیلومتر، باتری خود را با باتری تازه شارژ شده مبادله کنند.

دیگر خبرها

  • ساماندهی کودکان گل فروش اطراف بهشت زهرا / فعالیت پیک موتوری برقی در بازار تهران
  • کاهش کودکان کار در پایتخت
  • از بین رفتن کلونی‌های معتادان متجاهر در تهران
  • کاهش کودکان کار در پایتخت 
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه | امروز پاتوق معتادان متجاهر در تهران نداریم
  • آبشار آبگرمه دورود با مناظر رویایی+فیلم
  • پاسخ میراث فرهنگی به ماجرای «سنگلج»
  • قسام با موشک «رجوم» شهرک حولیت را به آتش کشید
  • سختی کار نفتی‌ها
  • برگزاری تورنمنت برای استعدادیابی در فوتبال پایه